Tri osobe ozlijeđene u dva požara na obiteljskim kućama u Vukovaru

Foto: Ivan Matić

VINKOVCI, U požarima koji su tijekom protekle noći izbili u u obiteljskim kućama 40-godišnjakinje i 82-godišnjaka u Vukovaru, tri osobe su ozlijeđene i prevezene u bolnice u Vukovaru i Osijeku, izvjestila je PU vukovarsko-srijemska.

U požaru u obiteljskoj kući 40-godišnjakinje, u Zrmanjskoj ulici, ozlijeđen je 20-godišnjak iz Vukovara koji je prevezen u KBC Osijek, kao i 20-godišnjakinja, također iz Vukovara, koja se nalazi u Općoj županijskoj bolnici Vukovar.

U požaru u obiteljskoj kući u Petrinjskoj ulici ozlijeđene je vlasnik, 82-godišnjak i prevezen u Opću županijsku bolnicu Vukovar, navodi policija.

Na području PU vukovarsko-srijemske tijekom proteklog vikenda zabilježeno je i pet prometnih nesreća, od čega dvije prometne nesreće u kojima su ukupno dvije osobe lakše ozlijeđene i tri prometne nesreće u kojima je nastupila samo materijalna šteta.

Noću 9./10. ožujka provaljeno je u benzinsku postaju u Tovarniku, u ulici B. J. Jelačića. Otuđena je veća količina cigareta i radzličitih artikala. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna.

Iz pomoćnih prostorija uz obiteljsku kuću u Oroliku, u ulici B. radića otuđeni su dijelovi kazana za rakiju. Krađa se dogodila između 4. i 11. ožujka. Vlasniku, 70-godišnjaku iz Orolika, pričinjena je materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna.