Mirna Krajina-Andričević (HNS) istaknula kandidaturu za gradonačelnicu Vinkovaca

Foto: HNS Vinkovci

VINKOVCI, Na konferenciji za novinare vinkovačke Podružnice Hrvatske narodne stranke-liberalnih demokrata održanoj u utorak u Vinkovcima najavljena je kandidatura predsjednice Podružnice Mirne Krajine-Andričević za gradonačelnicu Grada Vinkovaca na predstojećim lokalnim izborima.

Predstavljajući kandidaturu, Mirna Krajina-Andričević poručila je kako zagovara osnivanje nadstranačke političke platforme pod nazivom “Vinkovci bez privilegija, za grad kakav želimo biti”.

“Smisao platforme je okupiti sve građane koji žele podržati promjenu koncepta privilegiranog upravljanja gradom, slijedivši ideje koje će ići na dobrobit svih građana jednako”, istaknula je.

Dobrodošlima je ocijenila i sve političke opcije koje djeluju u gradu Vinkovcima, a koje dijele slične želje i ideje, pozvavši ih na razgovor oko zajedničke strategije u okviru platforme „Vinkovci bez privilegija“.

‘Vinkovcima je potreban zaokret za što smo uvjereni da još uvijek ima prostora usprkos alarmantnoj situaciji. Mišljenja smo da upravljanje gradom podrazumijeva ispunjavanje četiri uvjeta: učinkovita gradska uprava kao servis svih građana i gospodarstvenika jednako, racionalno i transparentno upravljanje gradskim financijama i gradskom imovinom, jasna razvojna strategija komunalne infrastrukture i pripadajućih objekata koja podrazumijeva kako će grad izgledati za pet, deset ili dvadeset godina i kao konačni cilj nabrojanoga poboljšanje uvjeta života za sve Vinkovčane neovisno o stranačkoj pripadnosti ili životnoj dobi’, poručila je Mirna Krajina-Andričević.