Osigurana sredstva za potrrebe liječenja Renate Dragičević

TOVARNIK, Humanitarna akcija koju je pokrenula Udruga dr. Ante Starčević za potrebe liječenja Renate Dragičević iz Tovarnika završena je uspješno, a u okviru iste prikupljeno je 158.000 kuna.

Ponosni smo što smo u tako kratkom roku uspjeli potaknuti naše Tovarničane i veliki broj ljudi diljem Hrvatske. Svim ljudima dobre volje i velikoga, humanoga srca, možemo samo reći: Hvala Vam svima od srca! A Renati želimo uspješno izliječenje i svako dobro!”, rekao je Antun Ivanković ispred Udruge dr. Ante Starčević.

Iz Udruge navode kako je ukupno, kroz razne aktivnosti, prikupljeno 158.000 kuna koji su namijenjeni daljnjem liječenju Renate Dragičević kao i završetku obiteljske kuće koja se trenutno uređuje. Renata je prošle godine teško oboljela od karcinoma dojke i trenutačno se liječi kemoterapijama te se bori s teškim životnim uvjetima u nedostatku materijalnih sredstava, zbog čega je organizirano nekoliko humanitarnih akcija.Do nedavnog odlaska na bolovanje bila je jedina zaposlena u obitelji koju čine još suprug i troje djece. Uza sve to je i izvanredno studirala. Zbog visokih troškova liječenja, Renatina je obitelj sve to financijski teško podnosila. Za potrebe prikupljanja sredstava za obitelj Renate Dragičević organizirano je niz aktrivnosti.

PRESS 032