Župan Božo Galić darivao prigodom božićnih i novogodišnjih blagdana

Foto: vusz.hr

VUKOVAR, Vukovarsko-srijemski župan Božo Galić i ove godine je odlučio darivati one kojima je pomoć najpotrebitija na području Vukovarsko-srijemske županije, kako bi im uljepšao Božićne blagdane, izvjestili su iz ureda župana.

Župan se odazvao zamolbi Caritasa Vinkovačkog i Vukovarskog dekanata te Socijalnim samoposlugama u Vinkovcima i Vukovaru pomogao u kupnji najnužnijih potrepština za socijalno ugrožene građane, zatim Udruzi hrvatskih brojnih obitelji 8+ u Vinkovcima te Udruzi udomitelja „Zagrljaj“ u Vukovaru, kao i Milosrdnim sestrama svetog Križa iz Vinkovaca i Udruzi sv. Bono iz Vukovara, koje prikupljaju hranu za sve one koje im se obrate za pomoć.

Isto tako, prigodnim poklon paketićima darovao je i korisnike Centra za rehabilitaciju „Mala Terezija“ Vinkovci, štićenike Dječjeg doma Sv. Ana u Vinkovcima, te učenike Osnovne škole Josipa Matoša u Vukovaru kao i članove Društva za pomoć osobama s invaliditetom „Golubovi“ iz Županje i Udruzi za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica“ u Vukovaru,  koji su uručeni na njihovim blagdanskim priredbama.

“Župan Božo Galić želio je svima učiniti Božić radosnijim, ne toliko visinom pomoći i materijalnim dobrima koliko osjećajem zajedništva i činjenicom da nisu zaboravljeni ni ove godine, te im za nadolazeći Božić poželio puno mira, sreće i ljubavi”, poručuju iz županovog ureda.