Vinkovački HSP AS darivao štićenike Dječjeg doma Sveta Ana

Foto: HSP AS

VINKOVCI, Povodom nadolazećih božićnih blagdana, dužnosnici i članovi HSP AS Podružnice Vinkovci donijeli su odluku kako ove godine neće praviti božićni domjenak za članove i simpatizere već će se dobrovoljno prikupljena novčana sredstva među članstvom  iskoristiti za kupnju prigodnih poklona najpotrebitijima.

Nakon što su povodom Uskrsa i uskršnjih blagdana s istom akcijom išli prema jednoj socijalno ugroženoj obitelji, ovaj put je akcija proširena na sve štićenike vinkovačkog Dječjeg doma Sveta Ana, instituciji koja se već 71. godinu u Vinkovcima brine o najmlađima, izvjestili su iz HSP AS Vinkovci.

Izaslanstvo Podružnice koje je predvodio predsjednik stranke Hrvoje Niče uručilo je u srijedu poklon-paketiće najmlađim štićenicima, dok su oni iznad 14 godina dobili kozmetičke poklon-pakete.

Ovom akcijom HSP AS na razini Podružnice Vinkovci ciljano je poslao jasnu poruku kako sredstva potrošena na jelo i piće na domjencima mogu biti puno kvalitetnije utrošena, posebno kada je riječ o najugroženijim skupinama, navode iz te stranke.

U izaslanstvu HSP AS još su bili predsjednik Podružnice Vinkovci Tomislav Miličević, dopredsjednici Ivica Tekić i Ivan Čavka, koordinatorica Kluba žena starčevićanki na razini Grada Vinkovaca Matija Majstorović te koordinator Kluba mladih starčevićanaca Grada Vinkovaca Hrvoje Ćorić.