Vukovar: osnovana Stranka rada i solidarnosti Milana Bandića

VUKOVAR, Vukovarska politička scena od četvrtka je bogatija za novu političku stranku, Milan Bandić 365 – Stranku rada i slidarnosti za predsjednicu čije podružnice je izabrana gradska vijećnica u vukovarskom Gradskom vijeću Mirjana Semenić-Rutko.
“Jedan jedini cilj osnivanja Stranke rada i solidarnosti u Vukovaru je da u demokratskom ozračju i u natjecanju političkih ideja na slobodnom političkom tržištu doprinesemo demokraciji u ovome gradu”, poručio je predsjednik stranke, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić koji je bio nazočan osnivačkoj skupštini.
Bandić je poručio kako su u Stranku rada i solidarnosti dobrodošli svi kvalitetni ljudi “iz Vukovara bez obzira kako se zovu, kako se krstili, kojom rukom ili abecedom pišu”. Također je kazao kako mu je želja da građani Vukovara žive istim standardom kao i građani Zagreba, a njegova stranka, kroz političko djelovanje, spremna im je u tome pomoći.

Mirjana Semenić-Rutko poručila je kako će se vukovarska podružnica Stranke rada i solidarnosti zalagati za aktiviranje svih gospodarskih resursa kojima raspolaže Grad Vukovar, a koji su nedovoljno iskorišteni.

PRESS 032