Značajno priznanje: Dani UHPA 2019. održat će se u Vinkovcima

Foto: Đuro Karalić

VINKOVCI, Dani Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA) u 2019. godini održat će se u Vinkovcima, izvjestio je web portal hrturizam.hr. navodeći kako je predsjednik UHPA-e, Tomislav Fain prošlih dan posjetio Vinkovce te dogovorio suradnju s vinkovačkom Turističkom zajednicom i ovdašnjim hotelijerima oko organizacije Dana UHPA-e u Vinkovcima, koji će se održati u gradu na Bosutu od 21. do 23. ožujka 2019. godine.

“Nakon dogovora s TZ Vinkovcima i hotelijerima mogu potvrditi kako će Dani UHPA-e bit u Slavoniji, točnije u gradu Vinkovcima. Svi puno pričaju o Slavoniji, a mi smo u startu podržali Inicijativu da se Dani hrvatskog turizma održe upravo u Slavoniji, kao i najavili kako ćemo Dane UHPA-e održati u Slavoniji. I prije smo obećali da ćemo doći, a sada samo ispunjavamo naše obećanje. Ne želimo samo pričati, nego želimo dati svoj obol i konkretno djelovati da se Slavonija turistički bolje pozicionira. Prije svega smatram kako naše članice trebaju upoznati ovaj dio Hrvatske jer puno njih ne zna što sve Slavonija može ponuditi, a osobno smatram kako može puno. Zato i dolazimo da se  članovi UHPA-e uživo upoznaju s turističkom ponudom Slavonije “, kazao je Tomislav Fain, a prenosi hrturizam.hr.

Dani UHPA-e je godišnji susret koji organizira UHPA, najveća nacionalna strukovna udruga turističkih agencija i koji okuplja više od 150 sudionika, turističke agencije – UHPA članice, predstavnike Ministarstva turizma, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske turističke zajednice, strukovnih udruženja u turizmu i ostale dionike hrvatskog turističkog sektora.

Ne treba ispustiti iz vida ni činjenicu kako će se u Slavoniji, točnije u Osijeku iduće godine održati i Dani hrvatskog turizma, što je velika prilika za slavonske turističke djelatnike, ali cijelu struku kako bi se Slavonija što više turistički pozicionirala kao destinacija koja ima i može turistima što ponuditi..