Pijana vozila Mercedes pa sletjela u odvodni kanal

Policija prometna nesreća Bajakovo
Foto: Pixabay/fsHH

VINKOVCI, U noći 14./15. lipnja nepoznati počinitelj oštetio je osobni automobil „Audi A6“ županjskih registracijskih oznaka za vrijeme dok se nalazio parkiran u Gunji. Vlasniku, 67-godišnjaku iz Gunje, pričinjena je šteta od više tisuća kuna.

Vatrogasci DVD Vrbanja su u subotu, oko 19 sati, ugasili požar na traktoru „John Deere“ županjskih registracijskih oznaka koji se nalazio na cesti Soljani-Drenovci. U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba. Očevidom je utvrđeno kako je uzrok požara prenošenje topline sa ispušnog sustava na dio ispod upravljača traktora. Vlasniku, 60-godišnjaku iz Račinovaca, pričinjena je materijalna šteta od nekoliko desetaka tisuća kuna.

Na području PU vukovarsko-srijemske u protekla 24 sata dogodilo su se tri prometne nesreće, od čega dvije prometne nesreće u kojima je nastupila samo materijalna šteta (Slakovci, auto-cesta A3) i jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teže i jedna osoba lakše ozlijeđena.

Ta nesreća dogodila se u subotu, oko 20.10 sati kada je 21-godišnjakinja iz Komletinaca upravljala osobnima automobilom „Mercedes“ vinkovačkih registracijskih oznaka krećući se cestom Otok-Komletinci, iz smjera Otoka u smjeru Komletinaca. Nedaleko od izlaza iz Otoka, uslijed neprilagođene brzine kretanja vozila vozaćica je izgubila nadzor nad vozilom te sletila u odvodni kanal. U prometnoj nesreći teže je ozlijeđena putnica u vozilu, također 21-godišnjakinja iz Komletinaca, dok je vozačica lakše ozlijeđena. Očevidom je utvrđeno kako je 21-godišnjakinja upravljala vozilom pod utjecajem alkohola.