Župan Galić primio Magdalenu Brkić

Foto: www.hrv.hr

VUKOVAR, Župan Vukovarsko-srijemske županije Božo Galić primio je u svome uredu Miss turizma Hrvatske Magdalenu Brkić koja je na nedavnom svjetskom izboru, održanome u Maleziji, osvojila šesto mjesto. Prisjećajući se iskustava s izbora Brkić je rekla kako je sve bilo jako lijepo te da se morala priviknuti na brojne različitosti.

„Upoznala sam tamo 50 predivnih djevojaka iz cijeloga svijeta i iz Malezije nosim samo lijepe uspomene. Dok sam još aktualna miss turizma želja mi je dovesti slijedeći izbor za Miss turizma Hrvatske u Vinkovce i na tome već radimo“, rekla je ova mlada Vinkovčanka koja je članica Udruženja Lorena iz Vinkovaca.

Kazala je i kako ju je na izboru pratio i promotivni turistički video u kojem su prikazane ljepote Hrvatske, Vukovarsko-srijemske županije kao i njenih Vinkovaca. Taj video osvojio je 3. mjesto u konkurenciji turističkih videa.

Govoreći o uspjehu Magdalene Brkić župan Galić je rekao da je zadovoljan ostvarenim rezultatom te da je to bila promocija našeg turizma. Najavio je i da će županija, ukoliko bude mogla, pomoći u Magdaleninom daljnjem napredovanju.