Župan Galić darivao cvijećem u povodu nadolazećeg Dana žena

Foto: VSŽ

Župan Galić je zahvalio na doprinosu i uspješnom radu Povjerenstva, uz riječi kako žene čine svijet boljim, te kako se afirmacija i ravnopravnost žena mora nastaviti i dalje.

VUKOVAR, Povodom Međunarodnog dana žena, na zajedničkoj sjednici Povjerenstva za ravnopravnost spolova i Županijske koordinacije za ljudska prava Vukovarsko-srijemske županije, u maloj županijskoj vijećnici u Vukovaru, župan Božo Galić uputio je prigodne riječi svim sudionicama na sjednici.

Čestitajući Dan žena, koji se obilježava svake godine 8. ožujka, uručio je prigodno cvijeće te dodao kako pola čovječanstva čine žene koje daju ogroman doprinos društvu, i zbog toga je potrebno uključiti ih u politički, ekonomski i društveni proces, izvjestila je županijska uprava.

Župan je uručio cvijeće i svim djelatnicama Vukovarsko-srijemske županije, u znak pažnje za sve što čine i doprinose u svojem radu.

Na zajedničkoj sjednici članovi su raspravljali o preuzimanju nadležnosti u vođenju administrativno tehničkih poslova za potrebe Povjerenstva za ravnopravnost spolova i Koordinacije za ljudska prava, izvješću o radu u 2019. godini, o planiranim aktivnostima Povjerenstva za ravnopravnost spolova u 2020. godini.