Župan Dekanić upriličio prijem za sudionike 29. Festivala glumca

Foto: Vukovarsko-srijemska županija

Župan Vukovarsko -srijemske županije Damir Dekanić upriličio je danas u Vinkovcima svečani prijem za glumce, sudionike ovogodišnjeg, 29. Festivala glumca.

„ Ovaj Festival najviše krasi entuzijazam i volonterizam, a svi sudionici već intenzivno razmišljaju o onom što će se na Festivalu događati slijedeće godine „ rekao je župan Dekanić dodajući kako baš iz tog razloga Vukovarsko -srijemska županije glumce uvijek rado i sa srcem dočekuje te se svi trude biti dobri domaćini.

„ Iz godine u godinu na ovaj Festival dolazi sve više glumaca i izvodi se sve veći broj predstava, a njihova kvaliteta svjedoči o tome što sami glumci misle i kako doživljavaju ovaj Festival“ naglasio je Dekanić.

A domaćin ovogodišnjeg Festivala, glumac Filip Radoš još je jednom poručio kako glumci vole ovaj Festival, te kako mu se uvijek rado vraćaju.

„Ovo je jedan od eminentnih glumačkih festivala jer na njemu glumac bira predstave za publiku, ali i same pobjednike. To je festival na kojem su glumci u fokusu „ istaknuo je Radoš.