Zabilježeno 6 prometnih nesreća u kojima je jedna osoba teže ozlijeđena

VINKOVCI, Policija je tijekom protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske zabilježila 6 prometnih nesreća od čega 4 prometne nesreće u kojima je nastupila samo materijalna šteta (Gradište, Županja, Vinkovci, granični prijelaz Ilok) te dvije prometne nesreće u kojima su jedna osoba lakše i dvije osobe teže ozlijeđene.

Ta nesreća dogodila se u utorak, oko 8 sati, na raskrižju ulica K.A. Stepinca, A.P. Bauera i 204. vukovarske brigade u Vukovaru kada je 34-godišnjakinja iz Vukovara, upravljajući osobnim automobilom vukovarskih registracijskih oznaka, prilikom skretanja ulijevo udarila 73-godišnju pješakinju koja je prelazila kolnik na obilježenom pješačkom prijelazu dok je na uređaju za davanje znakova prometnim svjetlima za pješake bilo upaljeno zeleno svjetlo. Uslijed udara pješakinja je teže ozlijeđena. Protiv vozačice slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće“.

U 16 sati u Vinkovcima 19-godišnjakinja iz Gradišta je, upravljajući osobnim automobilom županjskih registracijskih oznaka, pomaknula vozilo udesno te udarila u parkirani osobni automobil zadarskih registracijskih oznaka u kojem su se nalazili 65-godišnji vozač i 67-godišnja suvozačica. Uslijed udara parkirani automobil je udario u stablo te je tom prilikom vozač lakše ozlijeđen, dok je suvozačica teže ozlijeđena. Protiv 19-godišnjakinje slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće“.    

Tijekom protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske policijski službenici su utvrdili jedno kršenje mjere samoizolacije, o čemu je izviješten Državni inspektorat.