Za vikend 12 prometnih nesreća, dvije osobe teže ozlijeđene

Foto: Radio Dalmacija - Ilustracija

VINKOVCI, Tijekom proteklog vikenda na području PU vukovarsko-srijemske zabilježeno je 12 prometnih nesreća od čega devet prometnih nesreća u kojima je nastupila samo materijalna šteta; jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena (Ilok) i dvije prometne nesreće u kojima su dvije osobe teže ozlijeđene.

U nedjelju, oko 9.20 sati, 21-godišnjak iz Vrbanje upravljao je osobnim vozilom županjskih registracijskih oznaka krećući se cestom Gunja- Drenovci, iz smjera Gunje u smjeru Drenovaca. Uslijed neprilagođene brzine kretanja, nakon izlaska iz mjesta Gunja, vozilom je sletio u odvodni kanal. U prometnoj nesreći 21-godišnjak je teže ozlijeđen. Očevidom je utvrđeno kako je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola.

Također u nedjelju, oko 19,30 sati, 14-godišnjak iz Vukovara upravljao je biciklom, krećući se cestom Vukovar- Petrovci. Uslijed neprilagođene brzine kretanja, u blizini odlagališta otpada, 14-godišnjak je izgubio kontrolu nad biciklom te sletio u odvodni kanal i teže se ozlijedio