Vukovarski studenti spremni pomoći starijim i bolesnim osobama

Foto: www.facebook.com

VUKOVAR, Sa sve restriktnijim mjerama koje se poduzimaju radi epidemije korona virusa s ciljem osiguravanja pomoći ugroženim skupinama društva uključio se i Studentski zbor Veleučilišta Lavoslav Ružička iz Vukovara. Kako već danima ističu stručnjaci u epidemiji su najugroženije osobe starije od 65 godina kao i kronični bolesnici.  

„Naši stariji su uvijek tu za nas i sada je vrijeme da mi pomognemo njima. Izbjegnimo širenje COVIDA-19 i pomozimo starijima i onima slabijeg imunološkog sustava da ostanu u svojim domovima bez da im išta nedostaje. MI ĆEMO SVE OBAVITI ZA NJIH! Naši studenti su na raspolaganju za odlazak u kupovinu, po lijekove, za odgovore na sva pitanja o mjerama zaštite i sl. Sherajte i javite svim starijim i bolesnim osovama! #vevuuskaceupomoc“, stoji u objavi Studentskog zbora na njihovom facebook profilu.

Objavili su također i prijave za volontiranje u kojoj navode kako studenti u ovakvim situacijama moraju pokazati svoju dobru volju te pomagati jedni drugima.

„Ukoliko ste u mogućnosti i želite pomoći starijima i nemoćnima, prijavite se za akciju “VEVU uskače u pomoć”. PRIJAVITE SE I UKLJUČITE! #vevuuskaceupomoc“, ističu vukovarski studenti.