Vukovarski SDP osudio dobacivanja Zoranu MIlanoviću

VUKOVAR, Vukovarski SDP-a oštro je osudio zvižduke i neumjesno dobacivanje predsjedniku SDP-a Zoranu Milanoviću kojemu su dok je u subotu prolazio središtem Vukovara, pored predizbornog štanda HDZ-a, upućeni zvižduci te poruke da odlazi iz Vukovara.

“Čin zviždanja, vrijeđanja i neumjesnog dobacivanja koji je potaknut od strane predsjednika HDZ-a Vukovar, Damira Barne, i potpredsjednika Gradskog vijeća Grada Vukovara, Philipa Karaule, u najmanju je ruku sramotan! Na opće čuđenje svih prisutnih građanki i građana Vukovara, HDZ Vukovar ni u jednom trenutku nije skrivao gnjev i bijes te sramotno i nekulturno ponašanje. Sve su to mogli zabilježiti i mediji”, izvjestili su u nedjelju iz vukovarskog SDP-a.

Dok su u subotu, u sklopu predizbornih aktvinosti, središtem Vukovara prolazili čelnici Narodne koalicije, predsjedniku SDP-a i kandidatu koalicije za predsjednika Vlade Zoranu Milanoviću, u trenutku dok je prolazio pored obližnjeg HDZ-ovog predizbornog štanda upućeni su zvižduci te su mu dobacivane poruke da odlazi iz Vukovara. Milanović se najprije zaustavio, a potom udaljio od HDZ-ovog štanda te one koji su mu dobacivali ispod glasa nazvao “šakom jada”.

ĐURO KARALIĆ