Vukovarski HDZ donirao Nacionalnu memorijalnu bolnicu Vukovar

Foto: HDZ

VUKOVAR, Povodom nadolazećih Božićnih i Novogodišnjih blagdana Gradski odbor HDZ-a grada Vukovara, već tradicionalno, svake godine prigodno daruje najmlađe u Nacionalnoj memorijalnoj bolnici Vukovar. Ove godine darovani su topli jastuci namijenjeni za novorođenčad na odjelu pedijatrije.

Predsjednik HDZ-a grada Vukovara Nikola Mažar izrazio je zadovoljstvo što se, bez obzira na uvjete, ova humanitarna aktivnost nastavlja i provodi svake godine, uvjeren da će zahvaljujući novim toplim jastucima, novorođenčad i njihove majke provesti prve trenutke u toplini, ljubavi i iskrenoj sreći prvih zagrljaja. Svim djelatnicima pedijatrije kao i Nacionalne memorijalne bolnice Vukovar zaželio je što manje posla i oboljelih od COVID-19 bolesti, a da nadolazeće blagdane provedu u okruženju svojih najmilijih s vjerom i nadom u bolju 2021. godinu.

„HDZ će i dalje nastaviti humanitarno pomagati Nacionalnu memorijalnu bolnicu Vukovar i njene korisnike kako bi im barem na taj način uljepšali vrijeme provedeno do ozdravljenja i povratka u svoje domove“, rekao je Mažar.

Na donaciji su zahvalili glavna sestra i liječnici te izrazili želju da u 2021. godini bude potrebno što više toplih jastuka i što više novorođenih beba u Vukovaru. Svima su zaželjeli sretne, sigurne i mirne nadolazeće blagdane te da ih provedemo odgovorno uz pridržavanje preporučenih epidemioloških mjera i brinući o zdravlju svojih najmilijih