Vinkovci: Dvije osobe ozlijeđe u prometnoj nesreći

VINKOVCI, Dvije osobe ozlijeđene su u prometnoj nezgodi koja se u ponedjeljak dogodila u Vinkovcima. Naime, upravljajući osobnim vozilom, srpskih registracijskih oznaka, 61-godišnja državljanka Srbije, u Borinačkoj ulici izgubila je nadzor nad vozilom, sletjela s kolnika te udarila u obiteljsku kuću. Putnica u vozilu, 68-godišnjakinja iz Vinkovaca teže je ozlijeđena, dok je vozačica lakše ozlijeđena, izvjestila je policija.

Policija navodi kako je uzrok nesreće neprilagođena brzina.

Osoba koja je željela ostati anonimna dragovoljno je na kućnoj adresi u Ivankovu policijskom službeniku za protueksplozijsku zaštitu predala automatsku pušku „CZ“, 1 000 komada puščanog streljiva, spremnik za automatsku pušku te dimni uložak. U Vukovaru je, pak, u vrtu obiteljske kuće u Ratarskoj ulici, pronađena minobacačka osvjetljavajuća mina 120 MM bez punjenja, a u voćnjaku u ulici Široki put, također u Vukovaru, pronađen je stabilizator minobacačke mine.

Dragovoljno predana i pronađena minsko-eksplozivna sredstva pohranjena su u skladište PU vukovarsko-srijemske do uništenja.

PRESS 032