Veleučilište Lavoslav Ružička raspisalo natječaj za smještaj studenata u Studentski dom Leopold

Foto: Ivan Matić

VUKOVAR, Stručno vijeće Veleučilišta Lavoslav Ružička iz Vukovara raspisalo je natječaj za ostvarivanje prava na smještaj u nedavno otvorenom Studentskom domu Leopold za akademsku godinu 2018/2019. U ponudi Studentskog doma je ukupno 66 kreveta od čega su 2 za osobe sa invaliditetom. Prema odredbama natječaja pravo na sudjelovanje imaju redoviti studenti državljani Republike Hrvatske kao i državljani EU s prijavljenim boravkom u RH, a koji studiraju na vukovarskom Veleučilištu (sadašnji redoviti studenti i redoviti studenti koji su upisali ili će upisati prvi put prvu godinu studija akademske 2018/2019 godine). Da bi ostvarili pravo na smještaj zainteresirani studenti moraju dostaviti i određenu dokumentaciju. Inače, cijena smještaja jednokrevetne sobe iznosi 400 kuna mjesečno, dvokrevetne sobe sa zasebnom kupaonicom 350 kuna mjesečno po osobi i dvokrevetne sobe sa zajedničkom kupaonicom 300 kuna po osobi. Rok useljenja je 13. prosinac.

„Studentski dom Leopold je najnoviji takav objekt u Hrvatskoj koji je iznimno kvalitetno i moderno opremljen. Studente čeka kvalitetan smještaj, a iznimno važno je i da se Veleučilište nalazi na svega par minuta udaljenosti od doma. Od studenata koji su već smješteni u domu čuli smo samo riječi hvale“, rekao je dekan vukovarskog veleučilišta Željko Sudarić.

Dom se prostire na ukupno 2300 kvadratnih metara bruto površine i ima kapacitet 108 kreveta. Uz dvokrevetne i jednokrevetne sobe studenti imaju na raspolaganju informatički kabinet, zajedničke i uredske prostorije, Wi Fi, praonicu i glačaonicu rublja… Tu su i električni bicikli kao i solarna elektrana.

Zainteresirani studenti za smještaj u Studentskom domu Leopold više informacija o natječaju kao i popis potrebne dokumentacije kao i potrebne obrasce za popunjavanje mogu pronaći na linku: http://www.vevu.hr/index.php?podatak_id=282&i=97