Uručena 33 ugovora o dodjeli financijskih sredstava udrugama iz područja socijalne skrbi

Foto: Vukovarsko - srijemska županija

VUKOVAR, Danas su u Palači Srijem u Vukovaru potpisana 33 ugovora o dodjeli financijskih sredstava udrugama iz područja socijalne skrbi. Mato Puljić, v.d. pročelnik Upravnog odjela  za zdravstvo i socijalnu skrb, uručio je korisnicima ugovore te im se zahvalio na suradnji.

Vukovarsko-srijemska županija raspisala je 26. veljače 2021. godine Javni natječaj za sufinanciranje/financiranje projekata i programa koje provode udruge u području socijalne skrbi u Vukovarsko-srijemskoj županiji za 2021. godinu. Vrijednost  Javnog natječaja, koji je trajao 30 dana iznosila je ukupno 150.000 kuna. Na Natječaj se prijavilo 35 udruga, od kojih je 33 prošlo administrativnu provjeru.

Sve 33 udruge ocijenjene su od strane Povjerenstva za ocjenjivanje te je na temelju ocjena napravljena rang lista kao i prijedlog Odluke. Nakon toga, župan Vukovarsko-srijemske županije Božo Galić donio je Odluku o raspodjeli financijskih sredstava temeljem Javnog natječaja, gdje je najveći odobreni iznos 35.000 kuna, a najmanji 2.000 kuna što je u skladu sa sadržajem Javnog natječaja.