Upisi na Studij računarstva u Vinkovcima, od petka 17. rujna putem online obrasca

VINKOVCI, Studenti koji su stekli pravo upisa na Studij računarstva u Vinkovcima, od petka 17. rujna imaju mogućnost upisa putem online obrasca koji je dostupan na: https://upisi.ferit.hr/.

Za upis studenti trebaju priložiti (učitati) sljedeće dokumente: – jednu digitalnu fotografiju veličine (minimalno 1200px širine ili na mobitelu postavke Kvaliteta slike: Standardna ili Visoka) u .jpg formatu (fotografirati se ispred čiste svijetle pozadine / zida); – presliku svjedodžbe o položenoj državnoj maturi.

Kandidati koji do termina upisa ne budu imali Svjedodžbu o položenoj državnoj maturi, svjedodžbu će dostaviti naknadno Uredu za studente; – potvrdu o prebivalištu i presliku osobne iskaznice; dokaz o uplati (npr. primjerak plaćene uplatnice) troškova upisa i projekata Studentskog zbora u iznosu 330,00 kuna uplaćenih na žiro račun Fakulteta; – dokaz o uplati (npr. primjerak plaćene uplatnice) školarine u iznosu 7.370 kuna uplaćenih na žiro račun Fakulteta.

Ovaj trošak plaćaju SAMO oni studenti koji su VEĆ BILI UPISANI kao redoviti studenti. Ako student ima ovaj trošak, potrebno je imati ODVOJENE uplatnice za ovaj trošak i prethodno navedeni trošak (330,00 kuna); – skenirani potpis (na čistom papiru bijele boje s tankim crnim flomasterom ili crna kemijska, potpis kao na osobnoj iskaznici).