Ukraden novčanik, kućanski aparati, suhomesnati proizvodi…

Provale
Foto: Pixabay

VINKOVCI, Na području PU vukovarsko-srijemske tijekom proteklog vikenda dogodilo se 11 prometnih nesreća, od čega dvije prometne nesreće u kojima su ukupno dvije osobe lakše ozlijeđene (obje u Vinkovcima) te devet prometnih nesreća u kojima je nastupila samo materijalna šteta, izvjestila je PU vukovarsko-srijemska.

Od drugih događaja policija navodi kako su iz obiteljske kuće 86-godišnjaka u Vukovara, na Trpinjskoj cesti, otuđeni kućanski aparati. Provala se dogodila unazad nekoliko tjedana. Materijalna šteta cijeni se na iznos od nekoliko tisuća kuna.

Noću 3./4. lipnja provaljeno je u obiteljsku kuću u Vinkovcima, u ulici K. Zvonimira. Otuđeni su suhomesnati proizvodi i ručni alat. Vlasnik, 66-godišnjak iz Vinkovaca, oštećen je za iznos od nekoliko tisuća kuna.

S teretnog vozila marke „Mercedes“, županjskih registracijskih oznaka, za vrijeme dok se nalazio parkiran u Gradištu, na ograđenom prostoru tvrtke za otkup rabljenih vozila, otuđeni su dijelovi i gorivo. Krađa se dogodila u noći 3./4. lipnja. Vlasniku, 32-godišnjaku iz Posavskih Podgajaca, pričinjena je šteta od više tisuća kuna.

Nepoznati počinitelj je u noći 4./5. lipnja ušao u prostorije mjesnog odbora „Novo Selo“ u Vinkovcima, u Školskoj ulici, i aktivirao protupožarni aparat. Materijalna šteta iznosi više stotina kuna.

Novčanik s osobnim ispravama i novcem otuđen je 5. lipnja u prijepodnevnim satima, iz osobnog automobila marke „Audi A3“, riječkih registracijskih oznaka, za vrijeme dok se nalazio parkiran u ulici B. Jelačića u Ceriću. Vlasniku, 26-godišnjaku iz Cerića, pričinjana je šteta od nekoliko tisuća kuna.

ĐURO KARALIĆ