U županiji nema novooboljelih, još 3 osobe izliječene od koronavirusa

Foto: koronavirus.hr

VUKOVAR, Prema informacijama županijskog Stožera Civilne zaštite u Vukovarsko-srijemskoj županiji u posljednja 24 sata nema novih pozitivnih osoba na COVID-19. Samim tim ukupna brojka zaraženih u najistočnijoj hrvatskoj županiji i dalje je 39 oboljelih osoba.

„U protekla 24 sata 3 osobe su izliječene, što znači da je ukupno 8 izliječenih osoba na području županije. Tri nove izliječene osobe su iz Nuštra“, stoji u priopćenju Stožera.

Dodaju i kako u Vukovarsko – srijemskoj županiji trenutno nema hospitaliziranih osoba zbog COVID-19 bolesti. Treba znati i kako je u proteklih 24 sata testirano 60 osoba tako da je ukupni broj testiranih narastao na 835. U samoizolaciji na području županije nalazi se 274 osobe, a tijekom jučerašnjeg dana zabilježeno je i jedno kršenje mjere samoizolacije. Od ukupnog broja pozitivnih na COVID-19 u Vukovarsko-srijemskoj županiji je pozitivno 12 zdravstvenih radnika, a od toga 3 liječnika, 5 medicinskih sestara/tehničara, 3 druga zdravstvena i 1 nezdravstveni radnik.