U protekla 24 zabilježene 4 prometne nesreće

Foto: Đuro Karalić

VINKOVCI, PU Vukovarsko – srijemska izvijestila je kako je policija u četvrtak, 2. srpnja u 7,10 sati, prilikom izlazne granične kontrole na graničnom prijelazu Županja utvrdila kako je 61-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine upravljao osobnim automobilom „Mercedes“ sa švicarskim registracijskim oznakama i prometnom dozvolom koje ne pripadaju tom vozilu. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Krivotvorenje isprave“, 61-godišnjak je uhićen i predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave, a Rješenjem suca istrage Županijskog suda u Vukovaru određen mu je istražni zatvor u trajanju od mjesec dana.

Tijekom protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske evidentirane su četiri prometne nesreće, od kojih jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena (Vinkovci) te tri prometne nesreće u kojima je nastupila samo materijalna šteta (Lipovac, Vinkovci, Vukovar).

U protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske, policijski službenici su utvrdili jedno kršenje mjere samoizolacije, o čemu je izviješten Državni inspektorat