U prometnoj nesreći u Negoslavcima smrtno stradao 51-godišnji vozač osobnog automobila

Foto: MUP RH

VINKOVCI, Jutros, 9. lipnja 2022. godine, oko 7,20 sati u Negoslavcima se dogodila prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao vozač osobnog automobila, 51-godišnji hrvatski državljanin.

„Policijski službenici su na mjestu događaja proveli očevid te su utvrdili da se 51-godišnji vozač osobnog automobila vukovarskih registarskih oznaka kretao Negoslavcima, te je na dijelu te prometne dionice, koji ima blagi zavoj, sletio s kolnika u odvodni kanal i udario prednjim dijelom vozila u betonski prilaz, što je za njega bilo smrtonosno. Očevidom smo utvrdili da poginuli vozač nije koristio sigurnosni pojas, a tijelo je prevezeno u Nacionalnu memorijalnu bolnicu u Vukovaru, gdje će se po nalogu Općinskog državnog odvjetništva u Vukovaru obaviti obdukcija“, izvijestili su iz policije.

Dodaju i kako će PU nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti posebno izvješće. Inače, u protekla 24 sata na području PU dogodile su se još dvije prometne nesreće u kojima je zabilježena samo materijalna šteta.

Policija je izvijestila i kako su pronašli počinitelje koji su 29. svibnja u Borovu 67 – godišnjem vlasniku odvezli osobni automobil, koji je sutradan 30. svibnja pronađen u Vinkovcima. Utvrđeno je da su 19-godišnji i 22-godišnji hrvatski državljani iz Vinkovaca u Borovu nedozvoljeno koristili osobni automobil, kojeg su pritom i oštetili, čime su 67-godišnjem vlasniku pričinili materijalnu štetu. Policijska postaja Vukovar je kazneno prijavila 19- i 22-godišnjake, zbog sumnje da su počinili kazneno djelo Neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari.