U predizbornu utrku za načelnika Općine Drenovci uključio se i nezavisni Josip Nasurović

Foto: Josip Nasurović

DRENOVCI, U izbornu utrku za načelnika Općine Drenovci uključio se i nezavisni Josip Nasurović, koji će na predstojeće lokalne izbore izaći i sa nezavisnom listom za Općinsko vijeće Drenovaca.

U obraćanju stanovnicima Općine Drenovci, Josip Nasurović poručuje kako malo tko od stanovnika te južne vukovarsko-srijemske općine može biti zadovoljan učinjenim za vrijeme dugogodišnje vladavine trenutnog načelnika Jakše Šestića i njegovih suradnika.

“S obzirom na prethodni ogroman ljudski, gospodarski, poljoprivredni te šumski potencijal naše općine žalosti me činjenica kako smo nakon svih ovih godina, ne samo stagnirali, nego i uvelike nazadovali kao jedinica lokalne samouprave. Pod vodstvom trenutnog načelnika i zbog njegovog rada na pogrešan način, trenutno se nalazimo među najnerazvijenijim općinama u Republici Hrvatskoj”, poručuje Nasurović dodajući kako razloge za trenutno stanje ne treba tražiti u politici države i županije, nego prvenstveno na lokalnoj razini.

Navodi kako će javne politike vezane za ostanak mladih i briga o najugroženijim skupinama društva biti njegov i program njegovih suradnika.

“Puni životne i pozitivne energije te želje za korjenitim promjenama izlazimo na predstojeće izbore za izbor načelnika i članova Općinskog vijeća Općine Drenovci. Uvjereni smo da ćete nas prepoznati kao svoje, kao jedne od vas, te nam
ukazati svoje povjerenje. Tu smo i tu ćemo ostati!”, poručuje Josip Nasurović.