U organizaciji vinkovačkih SDP-ovki održana humanitarna akcija „Omiljeni cvijet Ane Rukavine“

Foto: SDP Vinkovci

VINKOVCI, Socijaldemokratski forum žena (SDFŽ) Gradske organizacije SDP-a Vinkovci u subotu je u središtu Vinkovaca organizirao svoju već tradicionalnu humanitarnu akciju „Omiljeni cvijet Ane Rukavine“.

Akciji su se pridružili županijski i gradski vijećnici, a odazvali su joj se u velikom broju i građani i građanke Vinkovaca koji su dobrovoljnim novčanim prilozima kupovali upravo omiljeni Anin cvijet – tulipan.

“Spomenuta humanitarna akcija Socijaldemokratskog foruma žena SDP-a Hrvatske, organizirana je povodom Aninog rođendana na razini cijele Hrvatske, a SDFŽ GO Vinkovci i ove je godine prepoznao važnost akcije, te se stoga uključio u njenu organizaciju”, kaže predsjednica SDFŽ Vinkovci Nataša Čopćić dodajući kako su prikupljena novčana sredstva donirana u Zakladu Ana Rukavina.

Na taj način, Forum žena SDP-a GO Vinkovci sudjeluje u daljnjem razvoju Registra matičnih stanica, a samim time i u uspješnom radu Zaklade.

“Smatramo da je izuzetno važno nastaviti razvijati Registar, jer na taj način spašavamo ljudske živote”, napominje Nataša Čopčić zahvalivši svim Vinkovčanima i Vinkovčankama koji su i ove godine pokazali svoje veliko srce, donirajući sredstva za tako plemenitu svrhu.