Tvrtka Borovo predstavila Startas cvičke

ZAGREB, VUKOVAR, Vukovarska tvrtka Borovo predstavila je u Zagrebu nove Startasice za školske dane koje su nazvali – Startas cvičke, a koje su, kako navode, logičan slijed daljeg razvoja Startasa koji postoji 40 godina.

„Startas cvičke proizvedene su,kao i svi Startas modeli, od pamučnog platna i gume dobivene iz prirodnog kaučuka. Ručno su izrađene u Vukovaru gdje ih je oblikovalo preko 23 para vrijednih ruku. Kako bi se olakšalo njihovo obuvanje šlapica klasičan model s vezicama zamijenjen je sa elastičnom trakom. Dostupne su u 10 različitih boja, za djevojčice i dječake. Idealne su za školske dane. Uz kupljenje Startas Cvičke kupci dobivaju Startas platnenu vrećicu koju su za nas sašile djelatnice udruge Kamensko Creativa te smo i na taj način zaokružili priču o izvorno hrvatskom proizvodu“, rekao je voditelj branda Startas Dubravko Šimenc.

Na promociji je rečeno kako je Borovo krajem školske godine počelo zaprimati upite od strane vijeća roditelja i osnovnih škola diljem Hrvatske. Školama su tada ponuđene Startasice i Startas Cvičke po povoljnijim cijenama te su s 50-ak škola trenutno u pregovorima dok je njih 10-ak u fazi realizacije suradnje. Startas Cvičke dostupne su u većini Borovo prodavaonica po cijeni od 99 kuna uz platnenu Startas vrećicu na dar.

IVAN MATIĆ