Tvornica Borovo predstavila novu kolekciju BQueen gležnjača i čizmica

Foto: Borovo

VUKOVAR, Tvornica obuće Borovo predstavila je još jednu svoju novu kolekciju za sezonu jesen/zima 2020. godine. Ovaj put predstavljena je nova BQueen kolekciju gležnjača i čizmica jesen/zima 2020. godine.

„BQueen kolekcija izrađena od najfinije kože u pogonu Kožne obuće u Vukovaru. Kolekciju čine dva modela čizmica u klasično crnoj i bež varijanti i sedam modela gležnjača koje dolaze u raznim trendi jesensko zimskim bojama, kožnim kombinacijama i neodoljivim teksturama“, navode iz tvornice Borovo.

Dodaju i kako je pronalaženje savršenog para jesensko zimske obuće od sada jednostavno jer vam Borovo predstavlja novu BQueen kolekciju gležnjača i čizmica. Klasične a stilski drugačije, osvojit će srca i stopala kako mladih urbanih žena tako i zrelijih dama, navode iz Borova.

Cijene BQueen gležnjača i čizma su od 499 kuna do 699 kuna i dostupne su u odabranim Borovo prodavaonicama i na webshopu: borovo.hr. Na svaki kupljeni BQueen model iz nove kolekcije, Borovo vam daruje 15% dodatnog popusta na sljedeću kupnju. Dodatni popust je moguće iskoristiti do kraja mjeseca u svim Borovo prodavaonicama i na webshopu!