Taksi Cammeo uskoro započinje poslovati i u Vukovaru

VUKOVAR, Prema najavama vodeća hrvatska taksi kompanija Cammeo grupa od slijedećeg tjedna započeti će sa svojim radom i u Vukovaru. Kako navode iz tvrtke Vukovar će postati deveti grad u Hrvatskoj čijim će građanima na usluzi biti ovaj taksi servis. Podsjećaju i kako je u zadnja dva mjeseca ova tvrtka postala prisutna u Koprivnici i Belom Manastiru.

„Tijekom prva tri dana rada Taxi Cammea u Vukovaru, Vukovarci će imati priliku isprobati taksi-uslugu pa će od utorka, 17. svibnja u 12. 00sati do petka u 06.00 sati.  Vožnja Taxi Cammeom 5 kilometara unutar grada za njih biti će potpuno besplatna. Osim toga, Vukovarci će u sljedećih mjesec dana za vožnju do 5 kilometara unutar grada plaćati promotivnu cijenu od svega 15 kuna, dok će i nakon tog perioda cijena vožnje Taxi Cammeo i dalje biti izuzetno povoljna te će iznositi svega 20 kuna za 5 kilometara unutar grada“, navode iz tvrtke.

U ovome trenutku, u franšiznoj mreži zaposleno je više od 700 djelatnika. Broj za naručivanje vozila taksi Cammea uVukovaru biti će 032 330 040. Isto tako moguće je skinuti i aplikaciju za mobilne telefone pomoću koje građani svoju vožnju mogu naručivati potpuno besplatno.

IVAN MATIĆ