Svjetski priznati stručnjak dr. Ranko Rajović dolazi u Vukovar “Kako da učenje postane igra”

Foto: Pro Sport agencija/Renato Branđolica

VUKOVAR, Ugledni stručnjak u području edukacije i razvoja djece dr. Ranko Rajović u petak, 10. svibnja, u Vukovaru održava seminar pod nazivom “Kako da učenje postane igra”. Ovaj događaj namijenjen je širokom spektru sudionika – od odgojitelja, učitelja, pedagoga i psihologa do sportskih djelatnika i roditelja, kao i svima onima koji se bave odgojem i edukacijom djece.

Seminari će se temeljiti na NTC sustavu učenja, inovativnom programu čiji je autor dr. Rajović, a koji je priznat od strane Ministarstva obrazovanja i implementiran u preko 20 europskih država. Kao specijalist interne medicine, magistar neurofiziologije i doktor sportskih znanosti, dr. Rajović donosi jedinstven pristup u edukaciji, objašnjavajući zašto djeca nailaze na poteškoće u učenju i kako kroz igru možemo poticati njihov kognitivni razvoj, koncentraciju i kreativnost.

Seminar će obuhvatiti teme kao što su:

  • Razvoj mozga
  • Učestale greške roditelja u odgoju
  • Rana stimulacija
  • Razvoj matematičko-logičkog razmišljanja
  • Primjena NTC metodologije u domu, vrtiću ili školi

Ovo će biti prilika za sve zainteresirane da steknu dublje razumijevanje o fascinantnim aspektima dječjeg razvoja i kako ih najbolje podržati u njihovom obrazovanju i odgoju.

Seminari će se održati :

  • VUKOVAR, 10.05.2024. / Sportska dvorana Danijel Rehak 

Sudjelovanje na seminaru iznosi 45 eura, a ulaznice se mogu kupiti preko linka:

https://www.entrio.hr/event/kako-da-ucenje-postane-igra-ntc-seminari-dr-ranka-rajovica-vukovar-17951

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave i pridruže nam se na ovom izuzetnom događaju koji ima potencijal promijeniti način na koji pristupamo obrazovanju i odgoju naše djece.