Svi za ljepši okoliš: U subotu akcija čišćenja površina oko NK “Lokomotiva”

Foto: Đuro Karalić

VINKOVCI, U subotu, 19. svibnja 2018. godine, održat će se akcija čišćenja neodržavanih zelenih površina oko sportskih terena NK “Lokomotiva” Vinkovci.

Okupljanje sudionika akcije čišćenja je od 8.30 do 9.00 sati na ulazu u odvojak D. Žanića- Karle (nove „Makartove“ zgrade), a akcija će trajati do 12.00 sati.

“Pozivamo sve mještane koji su u mogućnosti, kao i udruge s područja Grada Vinkovaca, da nam se pridruže da zajedničkom akcijom dovedemo okoliš oko sportskog terena u reprezentativno stanje”,navode iz Grada Vinkovaca.

Svi sudionici su dužni nositi odgovarajuću odjeću i obuću, a zaštitne radne rukavice (ukoliko ih sami nemaju) bit će osigurane od strane Grada Vinkovaca kao i prikladno osvježenje.

Koordinatori akcije čišćenja su Dalibor Šandrk, v. d. pročelnik Upravnog odjela komunalnog gospodarstva i uređenja grada i Ivana Bertić, stručni suradnik na poslovima komunalnog uređenja, od kojih će sudionici dobiti detaljne upute. U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta akcija se odgađa.

U akciji sudjeluju djelatnici Gradske uprave, NK Lokomotiva Vinkovci, građani ulice D. Žanića – Karle, Cvjećarstvo d.o.o. Vinkovci i Nevkoš d.o.o. Vinkovci.