Sprječavanje zlouporabe opojnih droga

Foto: Pixabay

VINKOVCI, Policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske su prilikom obavljanja poslova na suzbijanju zlouporaba droga zatekli četiri osobe u nezakonitom posjedovanju droge.

“U ponedjeljak, 5. veljače u Vukovaru je prilikom policijskog postupanja, kod 34-godišnjaka pronađeno i oduzeto 6,9 grama marihuane, dok je kod 38-godišnjaka pronađeno i oduzeto 25 grama amfetaminske droge („speed“) i jedna digitalna vaga. Osumnjičenici su, uz kaznenu prijavu, predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske. Također, prilikom policijskog postupanja 8. veljače u Županji, kod 41-godišnjakinje je pronađeno i oduzeto 0,9 grama marihuane, dok je kod 41-godišnjaka pronađeno i oduzeto 7,1 gram kokaina”, navode iz PU.

U srijedu, 7. veljače, oko 18 sati, u Bršadinu je izbio požar u prostoriji za sušenje mesa koji se proširio na pomoćnu  građevinu. Požar su lokalizirali vatrogasci JVP Vukovar. Očevidom obavljenim u suradnji s inspektorom zaštite od požara utvrđeno je kako je uzrok požara  toplinska energija ložišta na kruto gorivo. U požaru nitko nije ozlijeđen, dok je nastala materijalna šteta.

U protekla 24 sata, 7./8. veljače, na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske zabilježeno je šest prometnih nesreća. U četiri prometne nesreće nastupila je materijalna šteta (Vukovar, Vinkovci, Županja, Babina Greda), dok je u dvije prometne nesreće (Mirkovci, o kojoj smo prethodno izvijestili i Ilok) šest osoba lakše ozlijeđeno.