Sajam EU projekata na Orionu

Foto: plakat

Agencija za razvoj i investicije grada Vinkovaca VIA d.o.o. u suradnji s Gradom Vinkovcima organizira “Sajam EU projekata na Orionu“ koji će se održati u ponedjeljak, 9. svibnja u pješačkoj zoni grada Vinkovaca s početkom u 11 sati.

Iz Agencije VIA tim povodom poručuju kako će takvim oblikom promocije javnost dobiti bolji uvid u način na koji projekti mogu djelovati kao pokretači gospodarskog rasta i razvoja u lokalnim zajednicama dok će sve uključene institucije, ustanove i druge pravne osobe u neposrednoj komunikaciji s građanima dobiti jedinstvenu priliku povećati svoju vidljivost u javnosti, dodatno se približiti potencijalnim korisnicima te na zanimljiv i interaktivan način promovirati svoje djelatnosti i usluge.

“Ovim putem pozivamo korisnike bespovratnih sredstava na besplatno sudjelovanje na Sajmu.  Na dan Sajma bit će organizirano predstavljanje projekata koji su provedeni ili su trenutno u provedbi na području grada i županije uz druženje s građanima. Prijavljenim sudionicima sajma osigurat će se besplatni štandovi i prostor koji će im biti dostupni tijekom cijelog dana održavanja Sajma”, navode iz Agencija VIA..

Dodaju kako je cilj Sajma istaknuti važnost EU fondova za razvoj grada Vinkovaca – najstarijeg grada u Europi, te predstaviti najznačajnije EU projekte Grada, Agencija, Županije te svih nositelja i partnera u projektima koji djeluju na području grada i županije.

Uz sklopu Sajma bit će organiziran je i livestream Radio Vinkovaca i Vinkovačke televizije, te će praćenje ove manifestacije biti omogućeno širem krugu zainteresirane javnosti.

U nastavku dostavljamo Prijavnicu za sudjelovanje na Sajmu: https://forms.gle/i2yBmwA7VwRcFU448 koju je potrebno ispuniti do 1. svibnja.