Rotary klub Vukovar dobio priznanje ROTARY CITATION

Foto: Rotary klub Vukovar

VUKOVAR, Rotary klub Vukovar može se pohvaliti kako je za proteklu rotarijansku godinu dobio priznanje ROTARY CITATION. Ovo priznanje se dodjeljuje klubovima koji su tijekom protekle rotarijanske godine ispunili sve ciljeve koje su pred sebe zadali. O značaju priznanja govori i to da u Hrvatskoj trenutno djeluje 71 Rotary klubova s oko 1.600 članova, a da je priznanje ROTARY CITATION dobilo 26 Rotary klubova u Hrvatskoj.

„Svakako jedno vrijedno priznanje koje je i priznanje našega rada. Iako nas u klubu nema puno uspjeli smo odraditi sve zacrtane ciljeve pa i više od toga. Uz to iznimno smo aktivni te smo prisutni na brojnim događanjima u Hrvatskoj ali i u klubovima u Bosni i Hercegovini i Srbiji. U svakom slučaju hvala na dodijeljenom priznanju, a prije svega hvala na suradnji i angažmanu članovima Rotary kluba Vukovar“, rekao je prošlogodišnji predsjednik Rotary kluba Vukovar Srđan Urisk.

Ljetna stanka je prošla te je Rotary klub Vukovar već naveliko aktivan i s novim idejama i projektima. Aktualni predsjednik Rotary kluba Vukovar Goran Dragaš najavljuje nove akcije, nove projekte i nove pobjede.