Prvi trening na novom vukovarskom bazenu

Foto: Hrvatski radio Vukovar

VUKOVAR, Na plivalištu Javna ustanova „Sportski objekti Vukovar“, u sklopu priprema za državno prvenstvo u plivanju, održan je prvi trening u novome bazenu. Vodu vukovarskog bazena isprobali su plivači Plivačkog kluba Osijek Žito.

„Bazen odgovara svim standardima za sve vrste plivačkih i vaterpolo natjecanja. Želja nam je da će se nastaviti suradnja i mogućnost održavanja treninga jer su u tijeku pripreme za ekipno državno prvenstvo“,  rekao je glavni trener plivačkog kluba Osijek-Žito Mihael Močković.

Zadovoljstvom kvalitetom novoga bazena u Vukovaru iskazali su i sami plivači osječkog kluba. Inače, ekipno prvenstvo u plivanju bit će održano u ožujku u Zagrebu. Vukovarski bazen, na kojemu je tehnički pregled odrađen krajem prošle godine, treba bi biti otvoren krajem ovoga mjeseca. U međuvremenu proveden je i natječaj za zaposlenike koji su s 1. veljače stupili na svoja radna mjesta. Početkom idućega mjeseca vukovarski bazen ugostiti će i vaterpolo reprezentacije Hrvatske i Francuske koji će odigrati i prijateljsku utakmicu.