Provale, oštećenja imovine i četiri prometne nesreće

Foto: Đuro Karalić

VINKOVCI, PU Vukovarsko-srijemske izvjestila je kako je u noći 26./27. kolovoza provaljeno u trgovinu mješovitom robom u Vukovaru, u ulici Hrvatskog zrakoplovstva. Otuđena je veća količina cigareta. Ukupna materijalna šteta iznosi više tisuća kuna.

Nepoznati počinitelj je iz skladišta u ulici Vile Velebita, u Vukovaru, otuđio agregat za struju. Provala se dogodila tijekom noći 25./26. kolovoza. Vlasnik 65-godišnjak iz Vukovara, oštećen je za iznos od nekoliko tisuća kuna.

Tijekom noći 25./26. kolovoza provaljeno je u dva osobna automobila koji su se nalazili parkirani u ulici Vile Velebita, u Vukovaru. Otuđeni su cd playeri. Ukupna materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

Na gradskom groblju u Vukovaru, u ulici B. J. Jelačića, tijekom noći 24./25. kolovoza poječeno je 16 mladica stabla javora. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna.

Na području PU vukovarsko-srijemske tijekom proteklog vikenda zabilježene su četiri prometne nesreće, od čega dvije prometne nesreće u kojima je nastupila samo materijalna šteta (Vukovar, Babina Greda), jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena (Vukovar) i jedna prometna nesreća s teže ozlijeđenom osobom.

U subotu, 26. kolovoza, oko 12,15 sati, 59-godišnjakinja iz Vinkovaca upravljalajući  osobnim automobilom vinkovačkih registarskih oznaka, prilikom uključivanja u promet sa šljunčane površine u ulici H.D. Genschera u Vinkovcima, oduzela je prednost prolaska osobnom automobilu također vinkovačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 34-godišnjak iz Vinkovaca. U prometnoj nesreći 43-godišnjak je teže ozlijeđen, dok je suvozač u njegovu vozilu, 24-godišnjak iz Vinkovaca lakše ozlijeđen.