Provala u obiteljsku kuću u Babinoj Gredi, zabilježeno i 7 prometnih nesreća

Foto: Ivan Matić

VINKOVCI, Policijski službenici Postaje granične policije Županja su 2. travnja 2024. godine zaprimili prijavu 46-godišnjaka koji je naveo da mu je provaljeno u obiteljsku kuću u Babinoj Gredi te da su mu pritom otuđeni alat, alkoholna pića, odjevni artikli i druge vrijednosti. Nakon provedenog očevida policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem.

Tijekom redovitih aktivnosti policija je 2. travnja 2024. godine u blizini Negoslavaca zaustavili osobni automobil Golf županjskih registarskih pločica kojim je upravljao 45-godišnji hrvatski državljanin. Tijekom provedenog kriminalističkog istraživanja utvrđeno je kako je 45-godišnji osumnjičenik na navedeni osobni automobil postavio nepripadajuće registarske oznake. Policijski službenici su osumnjičeniku oduzeli nepripadne registarske oznake, kazneno je prijavljen zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Krivotvorenje isprave te prekršajno zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, Zakona o obveznim osiguranjima i Zakona o osobnoj iskaznici.

U posljednja 24 sata na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske zabilježeno je sedam prometnih nesreća ( Vukovar-2, Vinkovci,, Tovarnik, Ivankovo, Slakovci i Bošnjaci) i u svima je evidentirana jedino materijalna šteta.