U prometnoj nesreći teže ozlijeđen 20-godišnjak, vozio bez položenog vozačkog ispita

Foto: Đuro Karalić

VINKOVCI, Iz PU vukovarsko-srijemske izvijestili su kako je tijekom noći 14./15. veljače nepoznati počinitelj provalio u skladišta dva trgovačka obrta u Vinkovcima, na Zalužju. Otuđena je veća količina ručnog i električnog alata te sekundarne sirovine.

Oštećene su i staklene stijenke na nadstešnicama dva autobusna stajališta u Tovarniku. Ukupna materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

Policija je izvijestila i da su na području PU vukovarsko-srijemske tijekom protekla 24 sata zabilježene tri prometne nesreće, od čega dvije prometne nesreće u kojima je nastupila samo materijalna šteta (obje u Vukovaru) te prometna nesreća u Starim Mikanovcima u kojoj je jedna osoba teže ozlijeđena. U Starim Mikanovcima 20-godišnjak je teže ozlijeđen radi čega je prevežen i u KBC Osijek. Policija navodi da je 20-godišnjak upravljao osobnim automobilom marke te da je uslijed neprilagođene brzine kretanja izgubio nadzor nad vozilom, prešao na desnu kolničku traku i udario u kolni prilaz. Zbog zanošenja vozila, vozilo je potom udarilo u drvo, a zatim i u rasvjetni stup. Očevidom je utvrđeno kako je 20-godišnjak upravljao vozilom bez položenog vozačkog ispita.