Priveden dvojac iz Vukovara koji se sumnjiči da su 24-godišnjaku iz Vinkovaca nanijeli teške tjelesne ozljede

Foto: Radio Dalmacija - Ilustracija

VINKOVCI, Iz PU Vukovarsko – srijemske izvijestili su kako su temeljem bolničke prijave o teškim tjelesnim ozljedama 24-godišnjaka iz Vinkovaca policijski službenici Policijske uprave proveli kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom i 27-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela Razbojništvo i Teška tjelesna ozljeda.

„Oko 19,30 sati 13. ožujka u ulici Priljevo u Vukovaru 33-godišnjak i 27-godišnjak su uz uporabu tjelesne snage od 24-godišnjaka otuđili novac u iznosu od nekoliko stotina kuna te se automobilom udaljili s mjesta događaja. Nakon toga, 24-godišnjak je zatražio liječničku pomoć u Općoj županijskoj bolnici  Vinkovci gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede“, navode iz PU.

Protiv 33-godišnjaka i 27-godišnjaka podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela Razbojništvo i Teška tjelesna ozljeda, te su danas, 15. ožujka predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske. Tijekom istraživanja 33-godišnjak je predao dio novca otuđenog prilikom počinjenja kaznenog djela koji će biti vraćen oštećenom.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske nisu evidentirane prometne nesreće.