Predsjednica se zahvalila Vukovarcima

ZAGREB, Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović, zahvalila se putem Facebooka Vukovarcima na gostoprimstvu koje su joj iskazali tijekom njezinog boravka u Vukovaru od 14. do 16, siječnja, za vrijeme dok je u tome gradu privremeno imala svoj ured.

Drage Vukovarke i Vukovarci,

od srca vam zahvaljujem na tri dana toplog i srdačnog gostoprimstva tijekom kojih je u Vukovaru bilo sjedište moga Ureda. S osobitom radošću i ponosom došla sam u vaš grad, a želja mi je bila skrenuti pozornost na probleme, no ovoga puta s naglaskom na poticanje rasta i razvoja. Tijekom boravka u Vukovaru susrela sam se s predstavnicima političkog, kulturnog i društvenog života, gospodarstvenicima te s mnogim građanima. Također, posjetila sam i Vinkovce, Osijek te Otok i Marince.
Sva lijepa i dragocjena iskustva koja sam prikupila, svi susreti i prikupljene informacije, sve će to biti temelj na kojem ćemo graditi novi odnos prema Vukovaru i Slavoniji. U suradnji s budućom Vladom vaše probleme stavit ću na dnevni red kako bi se započelo njihovo rješavanje.

PRESS 032