Policija razriješila tešku krađu

VINKOVCI, U Policijskoj postaji Vukovar provedeno je kriminalističko istraživanje nad 58-godišnjakom iz Vukovara, kojim je utvrđena sumnja kako je počinio kazneno djelo teške krađe, izvješćuje vukovarsko-srijemska policija.

Naime, kako ukazuju saznanja iz kriminalističkog istraživanja, 58-godišnjak je između 10. svibnja i 3. lipnja 2016. godine provalio u obiteljsku kuću 86-godišnjaka na Trpinjskoj cesti u Vukovaru te otuđio kućanske aparate, u vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv 58-godišnjaka slijedi kaznena prijava za kazneno djelo teške krađe, navodi policija.

Policija također izvješćuje kako je u kontroli prometa u Babinoj Gredi, u ulici Kralja Tomislava, u ponedjeljak, zaustavljen osobni automobil marke „Dacia“, kojim je upravljao 49-godišnjak iz Babine Grede. Provjerom u službenim evidencijama, utvrđeno je kako je 49-godišnjak na vozilo stavio nepripadajuće registracijske oznake. Također je utvrđeno kako je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola. Zbog prometnog prekršaja protiv 49-godišnjaka podnesen je optužni prijedlog, ali i kaznena prijava zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krivotvorenja isprava.

ĐURO KARALIĆ