Policija pronašla i trećeg napadača na 20-godišnjeg Vukovarca

VUKOVAR, Policija je pronašla treću osobu, koju se sumnjiči da je sudjelovala u napadu na 20-godišnjaka iz Vukovara, u jutarnjim satima 14. veljače u Vukovaru. Riječ je o 29-godišnjaku iz Vukovara nad kojim se provodi kriminalističko istraživanje nakon kojeg će uz kaznenu prijavu biti predan pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske.

Temeljem naloga Županijskog suda u Vukovaru, izvršena je i pretraga doma i drugih prostorija koje koristi 29-godišnjak te je pronađeno i oružje koje je oduzeto, izvjestila je vukovarsko-srijemska policija.

U napadu tri mlađe muške osobe 20-godišnjak iz Vukovara proteklog vikenda zadobio je teške tjelesne ozljede zbog kojih je završio u bolnici. Ozlijede 20-godišnjaku nanijete su tjelesnom snagom ali i udarcima metalnim predmetom, odnosno, teleskopom. Poslije brutalnoga napada iste tri osobe oštetile su i jedno osobno vozilo koje je bilo parkirano u blizini. Nakon napada, policija je pronašla i privela dvojicu počinitelja u dobi od 19 i 22 godine dok je za trećim bila pokrenuta potraga.

ĐURKO KARALIĆ