Policija izvijestila o provali, oštećenju motocikla i požaru u Posavskim Podgajcima

Foto: Đuro Karalić

VINKOVCI, Prema navodima PU Vukovarsko-srijemske tijekom noći 28. siječnja nepoznati počinitelj, ili više njih, provalio je u terasu ugostiteljskog objekta u u Vinkovcima. Otuđena je garnitura za sjedenje u vrijednosti više tisuća kuna.

Moped „Baotian“, vinkovačkih registarskih oznaka, koji se nalazio parkiran u  Vinkovcima, oštećen je na nekoliko mjesta, a uništena je i eletronička instalacija. Oštećenja su nastala u noći 27./28. siječnja. Vlasniku, 52-godišnjaku iz Vinkovaca, pričinjena je šteta od nekoliko tisuća kuna.

U večernjim satima 26. siječnja nepoznati počinitelj je iz obiteljske kuće 52-godišnjakinje u Starim Mikanovcima otuđio nakit i novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

Tijekom protekle noći izbio je požar u obiteljskoj kući u Posavskim Podgajcima. Vlasnik, 64-godišnjak, je ozlijeđen. Požar su ugasili vatrogasci DVD Posavski Podgajci. U tijeku je očevid.

Na području PU vukovarsko-srijemske tijekom protekeklog vikenda zabilježeno je osam prometnih nesreća u kojima je nastupila samo materijalna šteta.