Poduzetnički inkubator Vinkovci uputio javni poziv za zakup poslovnog prostora

Foto: Đuro Karalić
VINKOVCI, Iz Poduzetničkog inkubatora Vinkovci uputili su novi Javni poziv za zakup poslovnog prostora, za preostala dva proizvodna prostora i šest ureda.

Uredski prostori opremljeni su uredskim namještajem za minimalno jedno radno mjesto. Tlocrti poslovnih prostora, kao i  propisani obrasci za zakup za poslovni prostor Poduzetničkog inkubatora dostupni su na sljedećoj poveznici:  
https://www.inkubator-vinkovci.eu/novi-javni-poziv-za-zakup-poslovnih-prostora/

Pravo na zakup poslovnog prostora Poduzetničkog inkubatora imaju poduzetnici početnici, postojeći poduzetnici i poduzetnici čija proizvodnja nema negativan utjecaj na okoliš.

Poduzetnički inkubator Vinkovci na raspolaganje poduzetnicima nudi pet proizvodnih prostora ukupne površine 759,70 kvadrata, čak 13 uredskih poslovnih prostora i coworking prostor sa šest radnih mjesta ukupne površine 1.388,08 kvadrata, upravni dio zgrade ukupne površine 97 kvadrata, a tu su još konferencijska dvorana i višenamjenska dvorana s mogućnošću pregrađivanja obje veličine 100 metara četvornih.
Vinkovački inkubator nudi poslovne prostore visoke opremljenosti, ali i stručnu podršku poslovnog savjetovanja, edukacije, povezivanja, prezentacije i promidžbe potrebne malim i srednjim poduzetnicima u najkritičnijim početnim fazama razvoja njihovih poduzeća.

„U ovom trenutku u Poduzetničkom inkubatoru nalazi se osam tvrtki i to tri proizvodne te pet uslužnih. Neizmjerno nam je drago da je jedna od tvrtki i Agro klaster koji na neki način predstavlja i okuplja većinu poljoprivrednika iz naše županije te se u njihovim prostorima radi pakiranje poljoprivrednih proizvoda a na njihovim policama nalaze se razni prehrambeni poljoprivredni proizvodi. Tu su i obrt Mamino te obrt Ljulja na koje smo ponosni da su kod nas, jer radi se o dvije mlade hrabre žene koje su se usudile ući u svijet poduzetništva. Što se tiče uslužnih tvrtki u ovom trenutku tu su tri tvrtke koje se bave projektiranjem, nadzorom i drugim stvarima vezanim za građenje, zatim jedna tvrtka koja ima više djelatnosti, a kod nas je smjestila svoj centralni ured pa od sada cjelokupno poslovanje vode s jednog mjesta, a tu je i tvrtka GoAds koja se bavi digitalnim oglašavanjem“, ističe voditelj Inkubatora Krunoslav Josip Čačić.