Plenković: Očekujem pobjedu HDZ-a u Vukovarsko-srijemskoj županiji

Foto: Đuro Karalić

VINKOVCI, U vinkovačkom Gradskom kazalištu Joze Ivakića predstavljeni su kandidati za župana, gradonačelnike i načelnike te njihove zamjenike iz redova vukovarsko-srijemskog HDZ-a, a kojemu je nazočan bio i predsjednik HDZ-a i Vlade Andrej Plenović.

“Istok Hrvatske, Slavonija, Baranja i Srijem prioritet su Vlade i stoga je projekt Slavonija dužnost i motiv članova Vlade s ciljem poticanja regionalnog razvoja, demografske obnove, gospodarstva  i ukupnog razvoja toga područja”, poručio je Andrej Plenković.

Podsjetio je kako je iz Slavonije troje članova njegove Vlade, Gabrijela Žalac, Tomislav Tolušić i Zdravko Marić koji, kako je kazao, imaju trajnu zadaću da budu predvodnici razvoja istočne Hrvatske.

“Očekujem da Božo Galić i dalje ostane vukovarsko-srijemski župan, a da HDZ-ovi kandidati i dalje ostanu na čelu i Vinkovaca i Vukovara i drugih gradova i općina u Vukovarsko-srijemskoj županiji.

“Mislim da imamo vrlo kvalitetan tim. Nešto novih ljudi, nešto onih s iskustvom, dobar balans između žena i muškaraca, naše mladeži.  Očekujem jasnu i artikuliranu kampanju. Vidio sam program za Vukovarsko-srijemsku županiju i svi aspekti života ljudi s ovog područja su u tom programu”, naveo je Andrej Plenković.