Pijan s vozilom udario u moped, 24-godišnjak zadobio ozljede opasne po život

Foto>: Đuro Karalić

VINKOVCI, Na području PU vukovarsko-srijemske tijekom protekla 24 sata dogodile su se dvije prometne nesreće, od čega jedna prometna nesreća u kojoj je nastupila samo materijalna šteta(Stari Jankovci) i prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teže ozlijeđena u Vukovaru.

Nesreća se dogodila u subotu, oko 21.15 sati, na raskrižju Zagorske i Duge ulice u Vukovaru, kada je 42-godišnjk iz Vukovara, upravljajući osobnim automobiom „Audi“ vukovarskih registracijskih oznaka, pri ulasku u zavoj neprilagođenom brzinom kretanja prešao na suprotnu prometnu traku i udario u moped „Aprilia“ vukovarskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 24-godišnjak iz Vukovara. Uslijed udar i pada na kolnik, 24-godišnjak je zadobio teške tjelesne ozlijede opasne po život. Očevidom je utvrđeno kako je 42-godišnjak upravljao vozilom pod utjecajem alkohola.

Iz PU Vukovarsko-srijemske izvjestili su kako je s gradilišta u Gradištu otuđena otuđena bušilica. Krađa se dogodila 1. srpnja u poslijepodnevnim satima. Vlasnik, građevinska tvrtka iz Vinkovaca, oštećena je za iznos od više tisuća kuna.

U večernjim satima 3. srpnja provaljeno je u obiteljsku kuću 51-godišnjaka u Tovarniku. Otuđen je televizor vrijedan nekoliko tisuća kuna.

Veća količina alata otuđena je iz obiteljske kuće u 77-godišnjaka u Mikluševcima, u Rusinskoj ulici. Krađa se dogodila 3./4. srpnja. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.