Ovogodišnji Advent u Vinkovcima u znaku Ledenog Oriona

Foto: Advent u Vinkovcima

VINKOVCI, Advent u Vinkovcima iz godine u godinu privlači sve veću pažnju javnosti, a organizatori najavljuju kako će ovogodišnja vinkovačka adventska manifestacija biti još bogatija i bolja te će se održati pod nazivom Advent u Vinkovcima – Ledeni Orion

Važno je za istaknuti kako je Advent u Vinkovcima – Ledeni Orion, po prvi puta ove godine poduprlo i Turističko vijeće Hrvatske turističke zajednice koje je prepoznalo vrijedan društveni, turistički i gospodarski aspekt manifestacije za Vukovarsko-srijemsku županiju i Slavoniju.

Prošlogodišnje izdanje imalo je klizalište veće od 100 četvornih metara, zabavni park, bogatu ponudu jela i pića, 20 glazbenih koncerata i sveukupno 40 različitih događanja. U ugodnoj atmosferi i dobrom raspoloženju, družili su se brojni ljubitelji umjetnosti i tradicije, gurmani, oni željni zabave, ali i vjerskih sadržaja. Ove godine, učinit ćemo našu blagdansku priču još boljom, poručuju organizatori Adventa u Vinkovcima, a što će on sve ove godine iznjedriti doznat će se već u ponedjeljak kada će na zadanu temu biti održana konferencija za novinare gradonačelnika Ivana Bosančića.

Za sada se zna da vinkovačka adventska bajka ove godine traje od 30. studenog do 6. siječnja 2019. godine. Iz vinkovačkih Novosti pozivaju pak sve zainteresirane za najam adventskih kućica ili štandova da ih već sada rezerviraju.

“Pozivamo sve zainteresirane obrte, trgovačka društva, zadruge, udruge, domaće radinosti i poljoprivredna gospodarstva da do 15. studenoga rezerviraju kućice ili štandove za božićni sajam. Interes za prostorom je velik, stoga napominjemo svima da pisani iskaz dostave što prije na adresu Novosti. Također, pozivamo sve građane da nam se jave sa svojim prijedlozima programa ili manifestacija kako bismo dodatno učvrstili i obogatili program Adventa. Pomozite nam da i ove godine napravimo nezaboravnu zimsku čaroliju!”, poručuju iz Novosti dodajući kako pisane iskaze za najam prostora zainteresirane fizičke i pravne osobe mogu dostaviti na adresu Jurja Dalmatinca 29 ili na e-mail: prodaja@novosti.hr, dok svoje prijedloge, građani mogu ostaviti na info@adventvinkovci.com.