Otvoren Festival cvijeća u Vukovaru

Foto: Ivan Matić

VUKOVAR, U središtu Vukovara otvoren je Festival cvijeća koji je i ove godine okupio lokalne i regionalne uzgajivače biljaka, cvjećare, aranžere i ostale srodne obrtnike i ljubitelje cvijeća i ukrasnih biljaka.

„I ove godine u organizaciji Grada Vukovara i Turističke zajednice grada Vukovara sa ukupno 17 izlagača iz naše i okolnih slavonskih županija kroz 3 dana možemo uživati u šarenilu cvijeća. Pored cvijeća tu su i razni slavonski proizvodi, te vjerujem da na sajmu svaki posjetitelj može pronaći po nešto za sebe. Ovo je lijep uvod u proslavu Dana Grada Vukovara“, rekao je zamjenik gradonačelnika Vukovara Marijan Pavliček koji je i otvorio Festival.

Govoreći o otvorenom festivalu direktorica Turističke zajednice grada Vukovara Marina Sekulić rekla je kako su organizirani i razni događaji za sve uzraste. Pripremljene su radionice za djecu na temu sadnje cvijeća i izrade gline.

Sajam je izložbeno-prodajnog karaktera i daje jedan potpuno drukčiji, šareniji i topliji izgled centra Vukovara, a ove godine održava se od 26. do 28. travnja u vremenu od 10 do 19 sati.