Održano H20 prvenstvo u vaterpolu i plivanju za studente, VEVU nastupio u oba sporta

Foto: Vukovarsko veleučilište Lavoslav Ružička

VUKOVAR, U organizaciji Hrvatskog akademskog sportskog saveza i uz podršku Ustanove za upravljanje Sportskim objektima grada Vukovara i Veleučilišta „Lavoslav Ružička“ u Vukovaru je održano Državno prvenstvo u vaterpolu i plivanju H2O. Na natjecanju su sudjelovali studenti i studentice sa deset Sveučilišta i Veleučilišta Republike Hrvatske:

1. Sveučilište u Splitu

2. Sveučilište u Zadru                        

3. Sveučilište u Rijeci

4. Sveučilište u Osijeku

5. Sveučilište u Zagrebu

6. Sveučilište VERN

7. Sveučilište u Dubrovniku

8. Sveučilište Sjever

9. Veleučilište u Rijeci

10. Veleučilište „Lavoslav Ružička“  u Vukovaru

Veleučilište „Lavoslav Ružička“ iz Vukovara natjecalo se u oba sporta gdje su za plivačku ekipu nastupile 4 studentice i 6 studenata i to: Dajana Duspara, Dora Čolaković, Dorja Kujundžić, Andreja Marinović, Tomislav Krvavac, Marin Kranjčević, Bruno Milošević, Filip Bauk, Aleksandar Vuković i Dario Tumbas. Za vaterpolo ekipu VEVU nastupili su studenti: Marko Romić, Mario Mažar, Bruno Milošević, Filip Bauk, Luka Miletić, Ronald Bertić i Filip Krstić. Voditelji ekipa na natjecanju bili su Marko Kunac i Dražen Pejić. .

Rezultati plivanje:

1. Sveučilište u Splitu

2. Sveučilište u Zagrebu

3. Sveučilište u Rijeci

4. Sveučilište u Zadru

Rezultati vaterpolo:

1. Sveučilište u Zagrebu

2. Sveučilište u Splitu

3. Sveučilište u Rijeci

4. Veleučilište „Lavoslav Ružička“ u Vukovaru

Zbog epidemioloških mjera natjecanje je održano bez nazočnosti gledatelja, a otvorili su ga predsjednik Hrvatskog akademskog sportskog saveza Zrinko Čustonja, dekan Veleučilišta „Lavoslav Ružička“ u Vukovaru Željko Sudarić i  gradonačelnik grada Vukovara Ivan Penava.