Od 31. siječnja autobusni prijevoz u Vukovaru obavlja tvrtka Slavonija Bus

Foto: Slavonija bus

VUKOVAR, Prema informacijama iz Grada Vukovara od 31. siječnja javni gradski autobusni prijevoz putnika u Vukovaru obavljat će tvrtka Slavonija Bus d.o.o. iz Velike Kopanice. Grad Vukovar će financirati javni gradski autobusni prijevoz za osobe koje imaju prebivalište na području grada Vukovara:

– osobe starije od 65 godina
– osobe s posebnim potrebama (članovi udruga)
– učenici srednjih škola na području grada Vukovara.

S obzirom na pandemiju koronavirusa u Republici Hrvatskoj te Odlukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske i posebnim preporukama i uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo dajemo sljedeću obavijest:

Osobe starije od 65 godina, koje koriste besplatan gradski prijevoz u Vukovaru i dalje mogu koristiti stari pokaz iz 2020. godine. Za osobe koje su napunile 65 godina, a koje nemaju pokaz, dovoljno je da vozaču u autobusu pokažu svoju važeću osobnu iskaznicu iz koje je vidljivo da je osoba napunila 65 godina i da ima prebivalište na području grada Vukovara. Za sve nejasnoće možete zvati na telefon: 032/456-542.

Osobe s posebnim potrebama (članovi udruga), koje već imaju putne iskaznice iz 2020. godine, koristit će iste do daljnjega.
Za nove korisnike, ukoliko ih bude, predsjednici udruga će dostaviti popis gradu Vukovaru.

Učenici srednjih škola na području grada Vukovara, a koji već imaju putne iskaznice od 9. mjeseca 2020. godine, koristit će iste do daljnjega.
Za nove korisnike, ukoliko ih bude, škola će dostaviti popis učenika Gradu Vukovaru, a koji će biti proslijeđen prijevozniku.
Za sve nejasnoće možete zvati na telefon: 032/456-545

O svim promjenama vezanim za gradski prijevoz, korisnici će biti pravovremeno obaviješteni.